Mladi

U jesen 2013., naša župa je dobila novog župnika vlč. Vladu Bogdana i kapelana vlč. Miju Posavca. Kapelan je unio svježinu i novi polet među nas mlade te nas potaknuo da se aktivnije uključimo u život župe. Početkom prošle akademske godine, krenuli smo s tjednim katehezama četvrtkom navečer. Kapelan Mijo za nas bi pripremio neku zanimljivu vjersku temu o kojoj bi raspravljali, gdje bi neki utvrdili već naučeno, a neki naučili nešto novo. Uz zanimljive rasprave koje bi se uvijek razvile, uvijek se zajedno i pomolimo jer zajednička molitva uvijek je snažnija nego individualna.

Sudjelujemo i u raznim pučkim pobožnostima koje organiziraju naša Biskupija i župa (redovito župno klanjanje četvrtkom, ovogodišnji SHKM u Dubrovniku, hodočašća, planinarski križni putevi, duhovne obnove, pomoć starijim župljanima u suradnji s Caritasom..), te se uključujemo i u ostale aktivnosti župe. Sa zadovoljstvom smo organizirali zajednička druženja kroz koje smo se međusobno još bolje upoznali i sudjelovali u raznim društvenim igrama, te raznim sportskim aktivnostima.

Oni koji sudjeluju u zajednici mladih nadaju se i daljnjem uspješnom rastu i radu zajednice jer se plodovi vide već sada. Potičemo sve mlade koji su zainteresirani za vjerske teme, zajedničku molitvu i druženje, neka se uključe.

Okupljamo se četvrtkom navečer u 20 sati na katehezama, u župnoj dvorani.

Raspored bogoslužja

Sv. Mise nedjeljom
8:00, 9:30; 11:00 i 18:00 sati
Sv. Mise radnim danom
7:30 i 18:00 sati
***

Klanjanje pred Presvetim
četvrtkom nakon večernje Mise

Krunica svaki dan prije večernje Mise

***
Ispovijed

nedjelja - za vrijeme svih Misa

petkom - prije večernje Mise

Župni ured

Utorak - petak
9:00 - 11:00 i 15:00 - 17:00 sati
Subota
9:00 - 11:00 sati

Župni caritas

Utorak
18:00 - 20:00 sati