Zborovi

ZBOR MLADIH ''SANTO''

Zbor mladih „Santo“ osnovan je 2005. godine. Od početaka do danas, zbor je pod vodstvom profesorice Kristine Benčić, koja je prvi put ponosno stala ispred svog zbora na Misi 28. kolovoza 2005. godine. U početku je zbor brojio desetak članova, ali s godinama broj članova se povećavao, pa tako danas broji 25 čalnova.
Redovito pjevamo na večernjim Misama nedjeljom i blagdanom.
Osim redovitog pjevanja u našoj župi zbor je gostovao i u drugim župama. Već nekoliko godina sudjelujemo na susretu zborova mladih u župi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima. Zbor je također gostovao u župama Zelinskog dekanata, župama drugih Nad/Biskupija pa i u inozemstvu.
Takva gostovanja su prilika da se upoznaju druge župe, da se mladi kroz druženje upoznaju, povežu i sklope nova prijateljstva.

Zbor pjeva i na vjenčanjima, pa tako svi zainteresirani mladenci koji žele da im zbor svojim pjevanjem uljepša njihov dan, mogu se javiti župniku,
kapelanu ili voditeljici zbora.
Probe se održavaju svaki petak u 20 sati. Osim što se na probama marljivo vježbaju pjesme, nakon probe se uvijek ostane na druženju.
Stoga pozivamo sve mlade, srednjoškolce, studente i one koji su zaposleni a željeli bi svojim glazbenim talentom slaviti Boga,
da nam se pridruže te postanu članovi našeg zbora.MJEŠOVITI PJEVAČKI ZBOR '' SVETI IVAN KRSTITELJ''

Kako se kroz godine sastav članova nedjeljnog liturgijskog pjevanja osipao, u pomoć župnom zboru došli su pjevači iz „Hrvatskog pjevačkog društva Zelina“.

Tadašnji župnik vlč. Ivan Šestak prihvatio je ideju članova ''HPD Zelina'' da se osnuje župni zbor i dao veliku podršku te zamolio časnu sestru Mirnu Matić, da bude voditelj i dirigent zbora, bilo je to u mjesecu veljači 1986. godine.
Kroz neko vrijeme u župu je došao đakon vlč. Dragutin Cerovečki koji je preuzeo vodstvo zbora.
Kako je vlč. Cerovečki zaređen i dekretom premješten u drugu župu, za novog voditelja je izabran laik, gospodin Ivan Košćec koji tu dužnost vrši i danas.  
Zbor danas broji 30 članova koji redovite probe imaju srijedom. Pjevaju na župnoj nedjeljnoj Misi u 11 sati i na Misama kod kapela u našoj župi.
Zbor prati i obrede vjenčanja te često nastupa na koncertnim aktivnostima u gradu.
S ponosom ističu da imaju najstarijeg orguljaša po stažu jer već 66 godina prati Misna slavlja u svim prilikama.
Članovi zbora, nisu glazbeno obrazovani niti po audiciji primljeni u zbor, nego su to osobe koje sa punom dušom vjere, ufanja i ljubavi slave Boga.  

Probe zbora
: svake srijede u 20 sati u župnoj dvorani.DJEČJI ZBOR

Dječji zbor u župi djeluje od siječnja 2014. godine. 
Na prijedlog župnika vlč. Vlade Bogdana, osnovan je dječji zbor čiji su članovi učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole i trenutno nas je 25.
Redovite probe su subotom u 14 sati a zbor pjeva na nedjeljnoj Misi u 9.30 sati. U kratkom vremenu koliko se družimo puno smo napredovali. 
Osim pjevanja na nedjeljnoj Misi, svojim pjevanjem uzveličali smo i slavlje Prve svete pričesti. 
Voditeljica zbora je  prof. Kristina Benčić.  

Raspored bogoslužja

Sv. Mise nedjeljom
8:00, 9:30; 11:00 i 18:00 sati
Sv. Mise radnim danom
7:30 i 18:00 sati
***

Klanjanje pred Presvetim
četvrtkom nakon večernje Mise

Krunica svaki dan prije večernje Mise

***
Ispovijed

nedjelja - za vrijeme svih Misa

petkom - prije večernje Mise

Župni ured

Utorak - petak
9:00 - 11:00 i 15:00 - 17:00 sati
Subota
9:00 - 11:00 sati

Župni caritas

Utorak
18:00 - 20:00 sati